Lăsați numărul de telefon sau adresa de email

Vă vom suna înapoi și vă vom ajuta să alegeți serviciul potrivit

Contactați-ne: [email protected]

Informații detaliate despre procesarea datelor personale pot fi găsite în politica de confidențialitate.

Care sunt cazurile de utilizare a serviciilor de stocare în cloud?

Mențineți-vă afacerea sigură și conformă
Creați aplicații noi și servicii digitale
Stocați, copiați și recuperați date
Deblocați potențialul dispozitivelor conectate
Faceți următorul salt în inteligența artificială
Analizați date pentru a lua decizii și a face predicții

Descoperiți potențialul incredibil al soluțiilor Azure pentru afacerea dumneavoastră!

Mașină virtuală
O mașină virtuală Azure este un computer virtual cu parametri specifici (software și hardware) care rulează pe platforma Azure. Azure oferă o gamă largă de mașini virtuale ale căror parametri pot fi adaptați nevoilor dumneavoastră individuale.

Cum vor revoluționa mașinile virtuale activitatea în compania dumneavoastră?

Rularea mai multor medii virtuale de pe o singură infrastructură înseamnă că puteți reduce drastic consumul de infrastructură fizică. Acest lucru vă crește profitul - reducând necesitatea de a menține aproape același număr de servere și sporind economiile la costurile de întreținere și de electricitate.
Pornirea unei mașini virtuale este relativ ușoară și rapidă și mult mai simplă decât crearea unui mediu complet nou pentru dezvoltatori. Trecerea în mediul virtual face ca procesul de execuție a scenariilor de dezvoltare și testare să fie mai rapid.
Mașinile virtuale sunt ușor de mutat de la o funcție de hipervizor la alta pe o altă mașină, ceea ce înseamnă că sunt o soluție de rezervă excelentă în cazul unei închideri neașteptate a gazdei.
Mașinile virtuale vă permit să vă extindeți mai ușor aplicațiile prin adăugarea mai multor servere fizice sau virtuale pentru a distribui sarcina pe mai multe mașini virtuale. Puteți astfel crește disponibilitatea și performanța aplicațiilor.
Mașinile virtuale rulează pe mai multe sisteme de operare, astfel încât, prin utilizarea unui sistem de operare invitat pe o mașină virtuală, puteți rula aplicații care au o securitate îndoielnică și proteja sistemul de operare gazdă. De asemenea, mașinile virtuale oferă o mai bună protecție a dovezilor și sunt adesea folosite pentru a investiga și izola în siguranță virușii informatici.
Puteți reduce costul de funcționare al mașinilor virtuale cu până la 72% în comparație cu plata în timp real, având opțiunea de a rezerva mașini virtuale pe platforma Azure în modele pe 1 sau 3 ani.Este important de evaluat dacă mașina virtuală va fi utilizată continuu sau doar o parte din zi. În primul caz, rezervarea unei mașini virtuale va fi soluția de preferat.

Iată diferențele dintre tipurile de mașini virtuale:

Serie Funcții Exemplu de aplicații
Serie A Mașini virtuale de bază pentru dezvoltare și testare Servere web cu trafic redus, baze de date mici și mijlocii, servere de prototipuri și baze de date de cod.
Serie B Mașini virtuale cu posibilitatea de creștere periodică a eficienței economice Servere de dezvoltare și testare a aplicațiilor, servere web cu trafic redus, baze de date mici, microservicii, servere de prototipuri și servere de compilare.
Serie D Soluții de calcul de uz general Aplicații de nivel 'enterprise', sisteme de comerț electronic, interfețe web, soluții de virtualizare a desktopurilor, aplicații de gestionare a relațiilor cu clienții, baze de date de nivel începător și mediu, servere de aplicații etc.
Serie Dc Siguranța și protecția datelor stocate online Baze de date, tehnologie blockchain, analiza multilaterală a datelor, detectarea fraudelor.
Serie E Soluții optimizate pentru aplicații cu procesare paralelă în memorie Instanțe SAP HANA (de exemplu, E64s v3, E20ds v4, E32ds v4, E48ds v4, E64ds v4), stratul de aplicații SAP S/4 HANA, stratul de aplicații SAP NetWeaver, aplicații pentru întreprinderi cu utilizare intensivă a memoriei, servere mari de baze de date relaționale, sarcini de lucru pentru stocarea datelor, aplicații de analiză a afacerilor, sarcini de lucru pentru analiză în memorie și alte aplicații critice pentru afaceri, inclusiv sisteme care procesează diferite tipuri de tranzacții financiare etc.
Serie F Mașini virtuale care oferă capacități de calcul optimizate Mașini virtuale care oferă memorie și stocare optimizate.
Serie G Virtual machines offering optimized memory and storage. Baze de date SQL și NoSQL de mari dimensiuni, sisteme ERP și SAP, precum și soluții de stocare.
Serie H Mașini virtuale pentru calcul de înaltă performanță Dinamica fluidelor, analiza cu elemente finite, prelucrarea datelor seismice, simulare de rezervoare, analiza de risc, automatizarea proiectării electronice, randări, platforma Spark, modelarea vremii, simulare cuantică, chimie computațională și simularea transferului de căldură.
4 Serie Ls Mașini virtuale optimizate pentru stocare Baze de date NoSQL, cum ar fi Cassandra, MongoDB, Cloudera și Redis. Sunt, de asemenea, excelente pentru aplicațiile de stocare a datelor, precum și pentru bazele de date tranzacționale mari.
Serie M Mașini virtuale cu memorie optimizată Instanțe de SAP HANA, SAP S/4 HANA, SQL Hekaton și alte sarcini de lucru în memorie de mari dimensiuni, esențiale pentru afaceri, care necesită o putere de calcul enormă pentru procesare paralelă.
Serie Mv2 Cele mai mari mașini virtuale optimizate pentru memorie Instanțe de SAP HANA, SAP S/4 HANA, SQL Hekaton și alte sarcini de lucru în memorie de mari dimensiuni, esențiale pentru afaceri, care necesită o putere de calcul enormă pentru procesare paralelă.
Serie N Mașini virtuale bazate pe GPU Simulări, 'deep learning' (învățare profundă), randări grafice, editare video, jocuri și vizualizare la distanță.
Azure Backup
Azure Backup este o soluție de rezervă eficientă și sigură. Dintr-un clic, puteți să creați, să gestionați și să dimensionați rezervele memoriei, inclusiv aceste servicii: Azure Virtual Machines, bazele de date SQL/SAP și fișierele platformă Azure.

Ce înseamnă Azure Backup pentru afacerea dumneavoastră?

Dezvoltare

Este o șansă pentru dezvoltarea stabilă a afacerii și o securitate sporită a resurselor companiei.

Economie de costuri

Scăderea costurilor cu logistica împreună cu crearea de copii de rezervă în afara biroului.

Siguranță

Este o soluție rapidă și facilă care îi va permite afacerii dumneavoastră să-și revină rapid în cazul unui eșec.

Continuitatea lucrului

Oferă cel mai înalt statut de securitate a datelor prin implementarea regulii de aur a rezervelor 3-2-1 (mai multe despre aceasta în FAQ).

Cum funcționează Microsoft Azure Backup?

Vă protejează datele în orice moment - 24/7 și oriunde - pe servere, pe gazde, în cloud, în toate aplicațiile și Azure Virtual Machines. Microsoft Azure Backup oferă transfer de date nelimitat, resursele fiind stocate până la 99 de ani. Trei copii ale datelor sunt stocate într-un centru de date, cu unul suplimentar într-o locație îndepărtată. Datele sunt criptate înainte să iasă din centrul de date al clientului și sunt stocate astfel pe platforma Azure. Este posibilă integrarea cu System Center Data Protection Manager pentru a obține o protecție avansată.
Microsoft Azure Backup poate fi folosit atât în cloud-ul local (fișiere, foldere, mașini virtuale locale), cât și în cloud-ul hibrid, în mașinile virtuale Azure, Azure Storage, Azure Files, SQL Server VM, baza de date SAP HABA, baza de date Azure pentru PostgreSQL sau Blobs.
Timpul scurt de recuperare după un eșec îi permite afacerii dumneavoastră să revină rapid la activitatea de dinainte. Aveți opțiunea recuperării detaliate - pe email sau recuperarea bazei de date SQL. Setarea și scalabilitatea sunt extrem de facile și rezervele sunt optimizate și pot fi restaurate cu ușurință la nevoie.Este posibilă obținerea de rezerve consistente ale aplicațiilor, ceea ce înseamnă că punctul de recuperare are toate datele necesare pentru a restaura o rezervă. Restaurarea datelor consistente la nivelul aplicației reduce timpul întregului proces, permițându-vă să vă întoarceți rapid la lucru.
Microsoft Azure Backup creează oportunități pentru gestionarea stocării automate. Mediile hibride necesită adeseori stocare localizată parțial local și parțial în cloud. Serviciul Azure Backup alocă automat capacitate și gestionează stocarea rezervei și plătiți doar pentru spațiul utilizat efectiv.Azure Backup oferă trei tipuri de copii pentru a oferi cel mai bun acces la spațiul de stocare. Spațiul de stocare redundant local (LRS) este o opțiune economică de protejare a datelor de erorile hardware local. Spațiul de stocare redundant geografic (GRS) este setarea implicită și opțiunea de copiere recomandată. Pentru mai multe despre acest subiect, vedeți FAQ.
Azure Storage
Azure Storage este un serviciu cloud care oferă spațiu de stocare de înaltă disponibilitate, sigur, durabil, scalabil și redundant. Indiferent de conținutul stocat (imagini, audio, video, jurnale, fișiere de configurare etc.), accesul este ușor la datele stocate.

De ce este Azure Storage soluția perfectă pentru afacerea dumneavoastră?

Fiabilitate

Acesta permite replicarea și stocarea mai multor copii ale datelor.

Siguranță

Toate serviciile Azure Storage sunt criptate, astfel încât datele dvs. sunt în siguranță.

Scalabilitate

Extinderea rapidă și ușoară a spațiului de depozitare

Gestionare ușor de utilizat

Platforma Azure se ocupă de întreținerea hardware, de actualizări și de problemele critice, în locul dumneavoastră.

Accesibilitate

Datele din serviciul Azure Storage sunt accesibile de oriunde din lume prin HTTP sau HTTPS, printre altele.

Prețuri flexibile

Costul se bazează pe cantitatea de date stocate. Plătiți în funcție de cantitatea de spațiu pe care o utilizați.

Aflați ce servicii de stocare sunt disponibile în Azure Storage!

Azure Blob Storage este optimizat pentru stocarea unor cantități masive de date nestructurate.

Serviciul Blob Storage este ideal pentru:
  • manipularea imaginilor și a documentelor direct în browser,
  • stocarea fișierelor pentru acces distribuit,
  • streaming audio și video,
  • salvarea datelor pentru backup, restaurare, recuperare după avarii și arhivare,
  • stocarea datelor pentru analiză într-un serviciu local sau găzduit pe platforma Azure.
Azure Files oferă stocarea și gestionarea fișierelor în cloud, care pot fi accesate de oriunde prin intermediul protocolului standard Server Message Block (SMB). Acest lucru înseamnă, printre altele, că mai multe mașini virtuale pot partaja aceleași fișiere cu acces atât la citire, cât și la scriere. Una dintre diferențele dintre serviciul Azure Files și fișierele partajate standard este capacitatea de a accesa fișierele de oriunde din lume, folosind un URL după generarea unui Token.

Serviciul Azure Files este o soluție ideală pentru:
  • atunci când mai multe aplicații locale partajează fișiere,
  • atunci când fișierele de configurare stocate necesită acces de la mai multe mașini virtuale,
  • jurnale de resurse, rapoarte, utilitare.
Azure Disk este un hard disk virtual (VHD) care poate fi utilizat pentru colaborări cu Azure Virtual Machines și Azure VMware Solution. Discurile sunt disponibile în următoarele versiuni: SSD nivelul Ultra, SSD nivelul Premium și SSD și HDD nivelul Standard.
Serviciul Azure Queue este utilizat pentru stocarea unor cantități mari de mesaje. Mesajele din coada de așteptare pot avea o dimensiune de până la 64 KB, iar o singură coadă de așteptare poate conține milioane de informații. Cozile de așteptare sunt utilizate de obicei pentru a stoca liste de mesaje care urmează să fie procesate în mod asincron.
Acesta permite stocarea în cloud a datelor structurate NoSQL. Este dedicat stocării unui set flexibil de informații, cum ar fi datele utilizatorului pentru aplicațiile web, agendele de adrese, informațiile despre dispozitive sau orice alt tip de metadate necesare pentru un anumit serviciu.
Soluții suplimentare
Microsoft Azure este o platformă care va deschide posibilități complet noi pentru afacerea dumneavoastră și va revoluționa operațiunile zilnice ale acesteia. Pe lângă instrumente precum Azure Backup, Azure Storage sau Virtual Machines, aceasta vă oferă și alte soluții unice. Descoperiți întregul potențial al Microsoft Azure și concentrați-vă pe creșterea afacerii dvs. prin digitalizare!

Microsoft Sentinel

Microsoft Sentinel este o soluție unică care aduce un număr mare de avantaje companiilor. Oferă o perspectivă unică asupra mediului Microsoft 365, datorită unui instrument nativ de nivel 'enterprise' pentru cloud SIEM.

Permite monitorizarea stocării în cloud și a mediului local și asigură un control mai bun al amenințărilor cibernetice, care altfel ar putea trece neobservate. Reprezintă, de asemenea, un nivel suplimentar de securitate pentru spațiul de lucru al companiei dumneavoastră.

Doriți să aflați mai multe? Luați legătura cu noi!

Protejați-vă pagina web cu Microsoft Azure

Mulți dintre clienții noștri au o afacere bazată pe pagini web, unde pagina web în sine nu este doar un punct de acces la date, ci, în multe cazuri, este și accesul la infrastructură.

Cu Web Application Firewall și mutarea paginii web a companiei în Azure, putem: securiza pagina web, asigura continuitatea afacerii sau bloca diverse atacuri cibernetice.

Doriți să aflați mai multe? Luați legătura cu noi!

Al doilea centru de date în Azure

Această soluție s-a născut dintr-o nevoie a pieței legată de expansiunea constantă a centrelor de date. Al doilea centru de date oferă spațiu de stocare suplimentar în Azure.

Reduce și optimizează astfel costurile și oferă acces la mediile replicate în câteva minute după ce apare o defecțiune. Oferă o securitate mult mai mare pentru resursele valoroase ale organizației.

Doriți să aflați mai multe? Luați legătura cu noi!

Nu știți ce plan să alegeți?
Discutați astăzi cu expertul nostru în vânzări.

Contactați-ne

Azure

Microsoft Azure este o platformă bazată pe o rețea globală de centre de date care furnizează Iaas (Infrastructure-as-a-Service) exhaustiv și soluții PaaS (Platform-as-a-Service) care vă permit să lansați mașini virtuale, baze de date SQL sau să creați copii de rezervă ale resurselor.

Senetic Azure

Azure a fost creat pentru a vă furniza acces neîntrerupt la toate serviciile, mașini virtuale și aplicații de oriunde din lume cu monitorizare continuă a performanței serviciului și asistență tehnică permanentă. În plus, scalabilitatea nelimitată a Azure vă permite să o realizați conform necesităților și taxa lunară în funcție de utilizarea efectivă vă permite să aveți control asupra costurilor.

Senetic Azure

Din prima zi, Senetic a întreprins demersuri să se extindă internațional. Am deschis prima sucursala din străinătate în 2010, în Marea Britanie. În următorii ani, am extins sistematic zona de operațiuni pentru a include mai multe țări. În prezent, lucrăm în 27 de birouri și pe 160 de piețe din toată lumea.

Cunoștințele în continuă dezvoltare și experiența ne permit să determinăm cu exactitate nevoile clienților locali și să le oferim produsele și serviciile de care au nevoie. Construim oferta în funcție de tendințele tehnologice actuale și schimbările pe care le aduc în lume și societate.

În fiecare an, organizații din toată lumea intră în comunitatea clienților noștri care revin. Aceasta confirmă încrederea pe care o au clienții în noi ca furnizor IT. Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea și digitalizarea afacerilor din toată lumea.

Modern Work
Digital & App Innovation Azure
Infrastructure Azure
Data & AI Azure

Întrebări frecvente despre Azure

Platforma Azure suportă toate sistemele de operare, de la Windows la Linux, o gamă largă de limbaje de programare, de la C# la Java, și multe instrumente - de la SQL Server la software Oracle.
3-2-1 înseamnă că ar trebui să aveți 3 copii ale datelor dvs. (datele de producție și 2 copii de rezervă) pe 2 suporturi diferite, cu o copie în afara paginii pentru recuperarea în caz de dezastru.
Stocare redundantă la nivel local (LRS) replică datele de trei ori (creează trei copii ale datelor) într-o unitate de stocare de tip scale-out (scalare prin extindere) a centrului de date. Reprezintă o opțiune rentabilă pentru protejarea datelor împotriva defecțiunilor hardware locale.
Stocarea redundantă din punct de vedere geografic (GRS) este setarea implicită și opțiunea de replicare recomandată. Aceasta replică datele într-o regiune auxiliară (la sute de kilometri de locația principală a datelor sursă). GRS oferă un nivel mai ridicat de persistență a resurselor - replică datele între zonele de disponibilitate, ceea ce garantează rezidența și reziliența datelor în aceeași regiune.

Obțineți ajutor de la specialiștii noștri!

Echipa noastră de experți este la dispoziția dumneavoastră. Vom răspunde la toate întrebările, selectați o ofertă individuală și vă vom ajuta să implementați produsul.

Aveți întrebări? Contactați-ne